уторак, 24. октобар 2017.

VAGA – znak i podznak dok je Jupiter u Škorpiji


Jupiter Vagama  prelaskom u Škorpiju otvara nove mogućnosti za zaradu novca i poboljšaće finansijsku situaciju.
Neće olako stići novac,Jupiter će pružiti šansu za zaradu ali proširiće postojeće probleme veane za novac i za sam način dolaska do istog.Ovde mislim i na nekretnine,imovinu i poimanje imovine uopšte.Pojam novca i materijalnih vrednosti za Vage se menja.

Velika je mogućnost da će Vaga do novca dolaziti i preko partnera.Da li su to zajednička ulaganja ili trošenje novca partnera,nebitno je.

Partnerski odnosi će biti pod znakom pitanja,za sve one koji su u braku.Ako ništa drugo imaćete drugačije vrednovanje partnera posle izlaska Jupitera iz Škorpije.
Novac dolazi preko kraćih putovanja,nove tehnologije,rođaka,nekretnina,posla,nekog potpisa,da bi se došlo do novca treba završiti neke administrativne stvari,treba otići negde na kraći put..itd.
Zarađivaćete lakše i bolje. Naučićete da više cenite novac, pametnije uložite i potrošite.
U periodu Jupiterove retrogradnosti od 10. marta do 11. jula 2018. godine moguće je i rešavanje nekog duga od ranije ili pozajmice, ali i pokretanje štednje.
Jupiter će Vagama doneti povećanje apetita pa treba da vode računa o svojoj kilaži.

Astrolog Lidija Mihajlović
Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com
Mob:065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...