уторак, 24. октобар 2017.

DEVICA – znak i podznak dok je Jupiter u Škorpiji


Device su u prethodnom periodu su  sticale i zarđivale, a srećne okolnosti su im dolazile na polju zarade,novca i posla.
Jupiter će Devicama sad da donese kraća putovanja,potpise nekih ugovora,sklapanje dogovora,sreću kroz braću sestre,ili neke bliže rođake.Takođe i kroz komšiluk.
U narednom periodu Jupiter će doneti nova poznanstva,kraća putovanja,završetak nekih administrativnih problema.Ukoliko su Device imale želju da se edukuju,da krenu na neke kurseve sad je prilika za to.Može biti problema nekih sa automobilima ,neki kvarovi na koje ne računaju,takođe problemi u saobraćaju.Pa ako Device nisu sigurne u saobraćaju bolje da volan prepuste drugima.

 Ukoliko Device imaju u planu da kupe auto to svakako nesme biti u periodu od .03. do 11.07.2018.godine.

 Devica treba da izbegava da kritikuje ljude oko sebe.Device koje su zauzete imaće podršku svojih partnera kad je posao u pitanju.Da li su to ulaganja u posao ili edukacija,svakako će moći da se oslone na svoje emotivne partnere.

Astrolog Lidija Mihajlović
Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com
Mob:065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...