уторак, 1. децембар 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

 



 OVAN ZNAK I PODZNAK:

Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su previse zauzeti.Partneri se mogu osecati zapostavljeno tokom ove nedelje.Zauzete Ovnove partneri mogu obradovati nekim poklonom,kako bi preokupiranim Ovnovima privukli paznju na sebe.Mozda I neki kraci put sa partnerom.

Ovnovi su hiperaktivni ove nedelje, vise ce misliti na posao,manje na emocije.

Mnogim Ovnovima I zauzetim I slobodnim ,sada ce se pruziti prilika za ulazak u tajnu vezu,flert.

Oni koji su slobodni mogu da upoznaju nekog ko dolazi sa kraceg puta.Taj put moze da bude povezan sa inostranstvom.Mada ce biti I poznanstva preko interneta preko posla,rodjaka,brace,sestara.

Ova poznanstva koja se dese preko posla,mesta stanovanja, mogu biti dugog veka.

 

BIK ZNAK I PODZNAK:

 

Ovo je nedelja kad ce Bikovi morati da se okrenu svojim partnerima. Oni koji su zauzeti morace mnogo da razgovaraju kako bi neke stvari koje vec duze vreme ne funkcionisu razresili I kako bi dosli do nekog dogovora.

Za mnoge zauzete Bikove ovo je I razgovor o razvodu ili prekidu veze. Mnogi ce pak ove nedelje resiti neke probleme kroz krevet.

Mnogim slobodnim Bikovima ce se sada vratiti neko iz proslosti.Moguce I oni sa kojima su bili pocetkom ove godine.

 

Drugi slobodni pripadnici ovog znaka I podznaka se mogu odjednom zaljubiti u nekog skim se duze vreme druze.

 

 

BLIZANCI ZNAK I PODZNAK:

 

Ovo je izuzetno bitna nedelja za ovaj znak I podznak.Bukvalno ce pojedinim Blizancima da se aktiviraju jako bitne stvari vezano za posao I za emocije.Nekim pripadnicima ovog znaka ce od ove nedelje da se pokrenu desavanja koja ce im u buducnosti preokrenuti zivot.

Oni koji su slobodni mogu da upoznaju nekog novog preko posla.Dok zauzeti kroz komunikaciju mogu da ocekuju lepe I prijatne trenutke.Stim da treba da obrate paznju na glasove sa strane,na mesanje.Ne treba dozvoliti svakome da se uplice u vase odnose ove nedelje.

 

RAK ZNAK I PODZNAK:

 

Za Rakove ce pocetak ove nedelje biti dosta tezak.Mucice ih nesigurnost u emocije,ali ce biti I razapeti izmedju posla I emocija.

Mnogim zauzetim Rakovima je situacija u njihovim vezama,brakovima dosadila I zeleli bi po svaku cenu nesto da menjaju.I promene dolaze.Ali od sledece godine.

Slobodni Rakovi sad ce imati prilike da udju u novu vezu, mada ce im se vracati I stare emocije iz proslosti.

 

LAV ZNAK I PODZNAK:

 

Zauzeti Lavovi mogu imati problem kroz komunikaciju sa partnerima zbog svoje tvrdoglavosti.

Vec duze vreme Lavovi imaju osecaj neke tezine kad su partnerski odnosi u pitanju,a mnogi koji imaju partnere sad ce imati osecaj blokiranosti.

Najbolje bi bilo kad bi sto vise vremena provodili u svom domu tokom ove nedelje I bili sa svojim partnerima.Ovo je ujedno prilika da se neke stvari srede kroz odnose.Inace Lavovi gube kontrolu bas sbog svog ega,zelje da sve I svi budu kako oni zele.Ne mogu da igraju svi kako Lavovi kazu. Jer ako nastave ovako imace problem,partneri ce trpeti,trpeti ali od sledece godine vec prag tolerncije se prelazi.

Partneri Lavova su dosta iscrpljeni,vec dve godine unazad imaju probleme sami sa sobom.Raspolozenje im se menja pa zato I ne mogu da tolerisu ponasanje Lavova.Reakcije idu iz krajnosti u krajnost.Ili pocnu da se sklanjaju od Lavova,ili pocnu da traze izlaz van braka ili veze, ili pak puste partnere da rade kako zele sve zarad nekog mira.U stvari taj prividni mir moze da donese velike promene u vremenu koje dolazi.

 

DEVICA ZNAK I PODZNAK:

 

Pripadnici ovog znaka I podznaka ce biti vise okrenuti domu I tu ce I davati emocije ali ih I primati.Oni koji imaju partnere ce se okrenuti partneru I vise ce vremena da provode kuci.Slobodne Device ce dobiti lep glas od osobe koja im se duze vreme dopada.

 

VAGA ZNAK I PODZNAK:

 

Vagama ce ova nedelja biti lepa.Pogotovo one koje su zauzete ce umeti da se opuste pored partnera.Bice okrenute I novcu I zaradi ali ce ipak vise da se okrecu ka partnerima.Slobodne Vage preko stomaka mogu da dodju do onih koji im se svidjaju.

Mnoge Vage ce upravo sad da zapocnu novu vezu.

Kraj nedelje nije dobar pa treba da se pripaze da ne naprave neku ljubomornu scenu.

 

 

SKORPIJA ZNAK I PODZNAK:

 

Za mnoge Skorpije ce ovo biti lepa nedelja.Okrenuce se vise sebi,ulepsavanju I duse I tela ali I emocijama.Sve ce uraditi kako bi sebi udovoljili.Konacno ce racionalno poceti da razmisljaju vezano za partnerstva I odnose.

Slobodne Skorpije ce imati sada prilike da zapocnu vezu sa osobom koja im se duze vreme svidja.Medjutim treba da vode racuna o svojoj ljubomori,nesmeju da pokazuju svoju posesivnost.Oni koji ne mogu da savladaju svoju ljubomoru ce spijunirati partnera pa ce mu gledati slike,objave po drustvenim mrezama.Proveravace iskrenost.

 

STRELAC ZNAK I PODZNAK:

 

Izuzetno bitna nedelja za sve pripadnike ovog znaka I podznaka.Pun Mesec 30.11 za njih je jako bitan jer ce im dati zavrsavanje sa starin nacinom zivota a pocetak novog.Mnogima je ovo prilika za drugi brak,za selidbom sa partnerom,za zacece.Pojedini Strelcevi bez obzira da li su slobodni ili zauzeti sada ce imati priliku za ulazak u tajnu vezu.Ovo je nedelja gde ce mnogi pripadnici ovog znaka I podznaka da se zapitaju u kakvim su oni to vezama I da li zele I dalje da nastave te odnose.Neki ce iznenada doneti odluku da je kraj.

Oni koji su skoro prekinuli vezu juce im je aktiviran novi ulazak u vezu ili novo poznanstvo.Ovo poznanstvo moze biti povezano sa inostranstvom.I to bukvalno da se partner pojavi kao grom iz vedra neba.

 

JARAC ZNAK I PODZNAK:

 

Mnogi Jarcevi ce sada vise brinuti o novcu nego o partnerima sa kojima su u vezi ili braku.Novac,posao,analize kao I desavanja sa nekim clanom porodice ce staviti partnere na distancu.

Oni koji su slobodni sada mogu da upoznaju nekog novog koji ce imati slicna interesovanja.Ovo poznanstvo moze da se desi preko nekog udruzenja ili prijatelja.

 

VODOLIJA ZNAK I PODZNAK:

 

Jako bitna nedelja za sve Vodolije I za podznak I za znak kad su emocije u piotanju.Pun Mesec ce mnoge stvari ,,da pogura’’ u narednih mesec dana kad su emocije u pitanju.Ovo ce vise goditi slobodnim Vodolijama pa ce imati prilike da zapocnu nove veze.Te osobe mogu biti povezane sa inostranstvom ali mogu biti I druge religije.Osobe koje ce im dolaziti su vise osobe koje su razvedene,koje imaju proslost ili koji su izasli skoro iz nekih teskih veza.Oni koji su zauzeti, a partneri im se bave privatnim poslom sada ce biti zadovoljni zbog priliva novca koji donosi partnerov posao.Moguce su I posete nekih partnerovih rodjaka,brace ,sestara pa ce imati prilike da se lepo provedu I druze.

 

 

RIBE ZNAK I PODZNAK:

 Zauzeti pripadnici ovog znaka I podznaka ce se okrenuti partnerovom drustvu,mozda kracem putovanju.Komunikacija ce biti lepa.Ribe koje sumnjaju u svoje partnere ove nedelje ce malo bolje da funkcionisu pa ce se opustiti.Bilo bi dobro kad bi otisli negde sa partnerom na kraci odmor.Dva tri dana sami u njihovom slucaju moze da ucini cudo.

Slobodne Ribe mogu imati neki glas sa puta ili da upoznaju nekog ko dolazi odnekud.

 

Astrolog Lidija Mihajlovic

 

 

 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...