понедељак, 23. октобар 2017.

BLIZANCI –znak i podznak dok je Jupiter u Škorpiji


Karmički zadatak Blizanaca u prethodnom periodu bio je da uspostave balans u emotivnom životu.
Jupiter će Blizancima tranzitirati  poljem posla, služenja i zdravlja. Ovim tranzitom  će u ovom periodu pronaći u poslu utehu.Ono na šta Blizanci moraju da se naviknu jeste da počnu da se prilagođavaju novim okolnostima i novim ljudima na poslu.Samo tako mogu doći do uspeha.

Obim posla se uvećava pa samim tim i nervoza.Problemi sa saradnicima će biti naglašena.Takođe Blizanci će imati problem sa podstanarima ako ih imaju ili ako su i sami podstnari.Blizanci koji nisu u radnom odnosu će dobiti priliku za posao.

Mnogi će se fizički potpuno regenerisati i promeniti neke dosadašnje loše navike. Vreme je za veliku transformaciju pre svega prema odnosu pristupanja  poslu,obavezama i zdravlju.
Blizanci će doći možda u situaciju da moraju da promene posao zbog zdravlja.Ovde se mogu desiti i neke dramatične promene jer Jupiter će proširiti sve zdravstvene probleme ovog znaka i podznaka.
Za veliki broj  Blizanaca ovo će biti period  velikih i moćnih poslovnih prilika, posebno u januaru, aprilu, julu i septembru 2018. godine. Mnogi Blizanci dobiće nove poslovne ponude i otpočeće velike i važne projekte. Ono što će Jupiter da zahteva jeste  da Blizanci završe sa poslom ili saradnicima koji ih dugo guše.
Zastoj na polju posla će se desiti kad Jupiter krene retrogradno a to će biti u periodu od 10.03. do 11.07.2018.godine.
Ukoliko su Blizanci privatnici onda im slede velika ulaganja koja će se kasnije trosturuko isplatiti.
Nikako ne ulaziti u poslove koji nisu legalni.

Astrolog Lidija Mihajlović
Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com
Mob:065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...