субота, 21. октобар 2017.

BIK-znak i podznak dok je Jupiter u Škorpiji


Bik će biti u opoziciji sa Jupiterom,pa će ovaj znak morati da nađe balans u odnosu na druge ljude koji ga okružuju.
Bikovi će imati sukob sa  javnim neprijateljima,takođe sukob sa ortacima/ortačkim poslovima/.Znači ukoliko je već bilo trzavica sukoba problema na ovim poljima,problemi će se proširiti.
Mnogi pripadnici ovog znaka koji su imali probleme u braku u predhodnom periodu a ti problemi su se stavljali ispod tepiha i nisu se rešavali,sad dolazi do eskalacije problema i velika opasnost preti da mnogi i ostave svoje partnere ili budu ostavljeni.
Bikovi u dugim vezama ili brakovima imaće  potrebu za velikim promenama u svom odnosu i moguće je da će se obrasci ponašanja u njihovom emotivnom životu menjati.
Pod ovim se podrazumeva da i Bik i partner moraju da se menjaju kako bi brak ili veza opstali.
Bikovi su posesivni, a ovaj tranzit će doneti želju da u  potpunosti poseduju svog partnera, pa su moguće bračne ponude ili početak  zajedničkog života za Bikove koji su u dužim vezama.
Slobodnim Bikovima Jupiter će doneti veoma važnu vezu u koju će ući iz velike strasti.

Ovaj tranzit će uticati na to da najveći motiv za sve postupke u vezi budu strast ili želja za posedovanjem.



Onima koji su u braku može se desiti skandal,provokacija neka vezana od strane partnera.Ishod zavisi od ega Bika,koliko je on izražen i koliko ume da se nosi u stresnim situacijama.
Zbog ovih problema u vezama i problema sa javnošću,ovde su mogući problemi i sa sudovima Bik će tokom sledeće godine tržiti rešenje ili utehu kroz religiju i filozofiju.Pokušaće kroz duhovnost,kroz unutrašnje menjanje sebe da ublaži probleme koje ima.
Počinju da sumnjaju u teorije i znanja koja su do sad bila dostupna,pokušava kroz druge religije ili kroz svoju ili kroz kontakte sa drugim ljudima koji su obrazovani da dođu do suštine i pomognu sebi.
Kad su partnerski odnosi u pitanju oni koji nisu u braku tu spadaju i oni koji su u vezi i slobodni Bikovi će ići na sve ili ništa.Čak šta više kod nekih će biti samo cilj brak,a šta i kako dalje nebitno je,biće kako bude.Nepromišljenost će biti naglašena kod Bikova koji su u vezi.Mnogi će ući brak a veza im je u krizi,eto da ne bi izgubili svog partnera.
Budite obazrivi posebno u periodu retrogradnosti Jupitera od 10.3. do 11.7.2018. godine, kada će vaši odnosi – brakovi i veze – prolaziti kroz test.
Ipak i u izazovnim situacijama Jupiter nagrađuje, pa očekujte srećne okolnosti!
Podrzace Bika Saturn da prebrodi sve dolazece probleme ukoliko Bik pristane na kompromise i pocne sam sebe iznutra da menja.Kad imamo probleme promene inutra nas definisu i transformisu.

Astrolog Lidija Mihajlović
Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...