понедељак, 4. септембар 2017.

Vaga znak i podznak u Septembru 2017


Retrogradni Merkur je ovaj znak namučio u predhodnih mesec dana.Loša komunikacija sa okruženjem,nesporazumi,mnogi planovi nisu mogli da se realizuju kad je Vaga želela.Onog momenta kad Merkur krene direktno tog momenta će i ovom znaku da ,,svane,,.A to je 06.09.2017.

Već dve godine tačnije od početka 2015 godine ovaj znak prolazi kroz loš period vezan za psihu.Prosto su ga dešavanja od početka 2011godine slomila i saterala u ćošak.
Braća ,sestre,brige,loša komukacija,odvojenost,haos kroz posao,prosto ovaj znak nije imao za šta da se drži,da ostane uspravan i stojećki podnese udare sudbine.Sve je bilo protiv njega.Treba ,,preživeti do kraja godine,,.
Nije došao kraj problemima,borba još uvek traje,ko živ ko mrtav.
Borba će biti psihička,biće brige o nekom članu porodice,starijem članu,moguće i gubitak tog člana.

Jupiter koji je ušao u ovaj znak prošle godine samo je proširio probleme koji su već postojali.Doneo je prilike nove,rešenja ali ako treba da merim u kojoj meri da li je više problema doneo ili rešenja,onda mogu slobodno da kažem više problema.

Što se tiče ovog Septembra,ovaj znak rekli smo sve do 06.09 ne može da očekuje ništa posebno,samo neke nejasnoće,zavrzlame,nikako da nešto bude jasno i po pitanju posla i po pitanju kontakata među ljudi.

Problemi iz Avgusta samo se nastavljaju i uvećavaju.Pogotovo kad su u pitanju prijatelji,biće ovaj znak razočaran i ljut na određene ljude skojima se druži.Bilo je problema i u partnerskim odnosima,postavljalo se pitanje da li ih voli partner sa kojim su,mada je bilo tu strasti,svađa,svega.

Međutim od petog ovaj znak ponovo ulazi u period razdražljivosti,rada iza leđa,ogovaranja,ispravljanja krivih linija.

Biće tu pomešana energija,neće sve biti loše Venera je ta koja vlada ovim znakom,pa će biti pomirenja sa partnerima jer partner će se truditi da pokaže emocije i ljubav.Biće tu i tajnih veza,kontakata tajnih.Pojaviće se slobodnim pripadnicima ovog znaka i nešto dobro što ima perspektivu kao veza.
Biće lepih trenutaka sa nekim od prijatelja do 20.09.2017.

Savet za ovaj znak je da se udružuje,da radi sa ljudima koji su provereni,da pomaže kako bi joj se pomoć uzvratila.Može se desiti i neka nova prilika za posao kroz neke organizacije i udruženja ili neke stranke političke.


Vaga je umorna pa možda neće pokazati dovoljno i inicijative koliko to drugi ljudi i neki saradnici od nje očekuju.

Tek posle 20.09.ovaj znak kao da se budi i reaguje,odjednom vidi prilike u stvarima koje je okružuju.

Novac kroz timski rad predstoji.

Astrolog Lidija Mihajlović

Mail;astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:065/455 00 20




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...