субота, 30. септембар 2017.

Devica-problemi sa zdravljem



Svaka naša bolest je posledica naše karme.Teška bolest je posledica teške karme.Svi imamo svoj zapis koji u sebi nosimo.Sam znak u kome smo rođeni nosi genetski kod predispozicije za odeđene bolesti.


Devica

Ovo je promenljivi ženski znak.Sklone su hipohondriji.Brinu o svom zdravlju.Zato što su šesti znak koji govori o zdravlju dosta Devica se interesuje za medicinu.
Zbog Merkura koji vlada ovim znakom oni su osetljivi psihički.Stalno su pod pritiskom nekim koji same sebi stvaraju i brinu za sve.Veliki problem im stvarastomak,metabolizam,creva,pankreas.
Veliki su perfekcionisti pa zbog toga i imaju često probleme jer većinom preteruju što ne nailazi na odobravanje okoline.To ih baca u depresiju i stvara im psihički pritisak.
Veliki problem je hrana koju ovaj znak unosi u svoj organizam jer hrana je njihov lek,trebaju pažljivo da je biraju i da jedu najviše ono što je u simbolici ovog znaka.
Česte su upale slepog creva kod ovog znaka.

Astrolog Lidija Mihajlovic 
Mail-astro.lidija.mihajlovic@gmail.com
Mob 065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...