недеља, 3. септембар 2017.

Bik znak i podznak u Septembru 2017

Bikovi će u ovom mesecu biti izdržljivi,vredni,istrajni u svojim zamislima pogotovo kad je posao u pitanju.
Nebitno je da li Bik radi za nekog ili je sam preduzetnik,ono što je zamislio ostvariće.
Ovo je posebno dobar period za one koji su preduzetnici,mogu imati dobre investicije u ovom mesecu,dobra ulaganja ali i da ih drugi ljudi vide kao dobru priliku gde treba da potroše ili ulože novac.

Prijaće mu kućna atmosfera ali će i ukućani biti uz ovaj znak tokom ovog meseca.
Generalno ovaj znak može da očekuje vraćanje nekog novca,bolju zaradu.
Oni Bikovi koji imaju decu će u ovom mesecu biti malo strožiji,možda neshvaćeni od strane dece.Osetiće otpor dece prema sebi pa su moguće svađe sa decom tokom ovog meseca.
Bik nema baš moć tokom ovog meseca da se približi svojoj deci i da izigrava nekog diktatora nego mora malo da odglumi,kako bi svoju decu omekšao i približio im se.
Takođe Bikovi koji imaju vezu sa scenom ili nekom vrstom umetnosti imaće problem sa saradnicima i koncentracijom.
Biće tu izlazaka,emotivnih lepih dešavanja,novih poznanstava,lepa iskustva vezana i za prošlost će biti aktuelna tokom ovog meseca.
Jer ono na šta će ovaj znak u ovom mesecu da se usredsredi jeste kuća i emocije,neki će se vraćati u prošlost kad su emocije u pitanje.
Kulminacija svega će biti u prvoj polovini meseca.
Neke stvari se ovom znaku već duževreme prepliće,ne može da reši probleme aktuelne pa se vraća u prošlost.
Ovaj znak je na prekretnici životnoj i trebaju biti spremni jer od oktobra kreću dešavanja nad kojima oni neće imati kontrolu.Period promena će biti naglašen narednih sedam godina.
Ozbiljna dešavanja su u pitanju pogotovo do kraja 2020godine.
Prva polovina septembra će obeležiti određene svađe vezane za emocije,bik će biti ranjiv,može biti napadnut za neke stvari koje nije preduzeo u predhodna dva meseca.
Od 20.09. stvari će se smiriti na svim poljima pogotovo emotivnim.Bik će biti dosta povezan sa prošlošću.Međutim i pored toga ovaj znak će umeti da iskoristi sve ono što mu se pruži tokom ovog meseca.
Mnogo zanosa vezanih za emocije,ovaj znak je preokupljen zavođenjem,ljubavne igre će biti aktuelne,ali i svesnost da negde partner nije onakav kakvim ga ovaj znak vidi.

 Astrolog Lidija Mihajlović

 Mob:065/455 00 20
Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...