четвртак, 7. септембар 2017.

Ribe znak i podznak u Septembru 2017


Ribe su u predhodnom mesecu i ovom previše skoncentrisane na rad.Sve se negde vrti oko posla.Generalno Ribe koje su rođene od 12.03 do 20.03. treba da vode računa o svom zdravlju i svom položaju na posao.Problem sa autoritetima će biti naglašen a samim tim i njihova pozicija na radnom mestu.U predhodne dve godine sve Ribe su dosta loše prolazile kad su u pitanju posao,komunikacija sa drugim ljudima i emocije.
Veliki broj pripadnika ovog znaka je u depresiji.Veliko je nezadovoljstvo na emotivnom planu što ih tera u osamljivanje i depresiju.
Negde imam utisak da je bilo najteže onima koji su rođeni od 01.03- 03.03.
Ono što je bitno da ovaj znak shvati jeste da se svaki njen potez analizira i polemiše.
Kao d aje pod nekom lupom.
Međutim Ribe igraju na dva fronta većinom,pa će im se u ovom mesecu pružiti prilika da promene firmu i poslodavca.
Nisam baš sigurna koliko bi to dobro bilo za ovaj znak.Jer Riba još uvek nema jasnu sliku o tim novim ljudima.Zato je savet da sačeka kraj meseca,jer će se do tad iskristalisati situacija.

Mnoge Ribe će u ovom mesecu da ulože u nešto novac,u neki posao ili neku nekretninu.Ovo su planovi na duže staze.Mnogi će se odlučiti i na kredit da bi ušli u neki posao.Mada me ne bi čudilo  ni kad bi neku zemlju ili nekretninu ovaj znak prodao da bi ušo u neki posao.
U svakom slučaju na prekretnici su.
Finansije im mogu doći kroz javni rad i kroz udruživanje.

Tokom ovog meseca će Ribe biti pod stalnim nekim pritiskom,mnogi će to videti kao mobing ili manipulaciju da preko njih dođu do nečega.
Ali Ribe će biti vredne i uraditi ono što je do njih.

Ceo ovaj period nije baš najbolji za zauzete pripadnike ovog znaka jer partner negde neće razumeti šta se to dešava sa Ribom.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju poznanstvo preko svog posla ili posla partnera.


 Astrolog Lidija Mihajlović

Mail;astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:065/455 00 20

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...