петак, 29. јун 2018.

Ovan znak I podznak u Julu 2018


Prvi dani Jula Ovnovi ce imati stresne situacije kroz posao I kroz saobracaj,komunikaciju uopste.Veoma je bitno da se vodi racuna kroz saobracaj do 06.Jula.Do ovog datuma pripadnici ovog znaka I podznaka treba da se cuvaju svojih reci,jer ce im jezik biti brzi od pameti.Pa je velika sansa da kazu u afektu nesto zbog cega ce se kasnije kajati.Moguci su problemi sa zakonom ili resavanje nekih zakonskih problema.
Kroz posao I svakodnevnicu su takodje naglasene svadje I neka nervosa.Moguci su I stresovi kroz rodbinu ili bracu I sestre.
Placanje racuna,naplate od strane drzavnih institucija ce biti aktuelne.Do 10.07 moguci je I prekid neke poslovne saradnje.
Posle 10.07 stvari ce se stisati I situacija ce mnogo bolja biti na svim poljima pogotovo na polju posla I komunikacije.
12.07 je jako bitan za Ovnove koji su u vezi ili braku.Jer ovog datuma moze doci do nekih problema kroz partnerske odnose,kroz ljubomoru,pokusaj da jedan od partnera bude dominantan,grub.
Od 10.07 postoji sansa I da se desi neko novo poznanstvo za one koji su slobodni preko posla.Za one koji rade a zauzeti su lepa energija na posao I dobici.



14.07 pruzice se prilika I da se pojave bivse ljubavi I dobre prilike da se bivse ljubavi vrate u izvot ovog znaka.



Moram da naglasim da ce mnogi Ovnovi biti zbunjeni tokom ovog meseca I d ace na neki nacin vise morati sebi da se okrenu jer je doslo vreme da sami sebi pomognu.Jedostavno sve ono sto im se desavalo od 2011 godine uzelo je danak na zdravstvenom planu.Zato je ovo krajnji momenat da se sebi okrenu.
Takodje moram da naglasim da je trenutno najteze osobama koje su rodjene 8,9,10 I 11 Aprila kao I od 21 do 26 Marta.Mozda sam se lose izrazila ,ne trenutno nego cele godine ce ovi ljudi imati iskusenja na svim poljima.Iskusenja su razlicita jer sve zavisi od natalne karte pojedinca.Ali iskusenja su tu pogotovo za ove koji su rodjeni 8,9,10 I 11 Aprila.
Sto se tice Jula moram da napomenem da ce kraj meseca za ovaj znak I podznak biti otezavajuc jer ce imati probleme opet kroz svadje,zdravstvene probleme,probleme oko novca,kredita.Takodje kraj meseca moze da doense prekid prijateljstva ali I prekid emotivne veze.
Od 26.og do kraja meseca ne treba kretati na neki veci put ili sklapati neke vece poslove.Ukoliko ste vec ugovorili neki potpies onda bi mogli da razmislite o odlaganju ili da pre ovog datuma potpisete ugovor ili neki poslovni projekat.Nije dobro vreme ni za ispite niti bilo kakvo skolovanje.S druge strane nije dobro ni za odnose na polsu,bice ogovaranja I nekih reci koje necete moci da iskontrolisete pa cete se nervirati.

Astrolog Lidija Mihajlovic 
 Mob 065/455 00 20
Mail astro.lidija.mihajlovic@gmail.com






Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...