субота, 30. јун 2018.

Blizanci znak I podznak u Julu 2018


Ovaj znak ce u prvih deset dana Jula imati sudbinska desavanja koja su vezana za porodicu I za posao.
Ovaj znak ce biti prinudjen da donese odredjene odluke koje nece biti lagane za njega u prvih deset dana Jula meseca.Bice dosta nervoze,stresova I kroz kucu I kroz posao.Analize,strahovi I zbog posla ali I zbog finansija.
Bice posla u prvoj polovini meseca ali I nervoze I stresova zbog istog.
Mnogi dogovori I ugovori ce se prekinuti I raskinuti.Treba voditi racuna kroz saobracaj ako se krece na put do 10.Jula jer moguce su I kazne kroz saobracaj ali I problemi u saobracaju.
U prvim danima Jula ukoliko je ovaj znak preduzetnik treba da se cuva I inspekcije I nekih provera od strane drzave.
12.07 imamo situaciju gde Blizanci mogu da imaju I neki veci problem ili stetu sa osobama sa kojima saradjuje.Neki prekid saradnje ili neko cinkarenje,svakako losa energija pogotovo ako saradjujemo sa ljudima koji su sa druge strane zakona ili radimo nesto na crno.
Medjutim posle ovog datum ace Blizanci svakako biti mnogo bolje raspolozeni I imace priliku I za dobrom zaradom ali I za nove susrete ako su slobodni.Takodje od 13.07 bice prilike I za vracanjem ljubavi iz proslosti.
Oni koji su u braku imace prilike da ucvrste svoj emotivni status I vezu sa partnerom.
Od ovog datuma slede I stabilniji poslovni aspekti,dobici novcani.

Blizanci treba da stede I da cuvaju novac sve do 26.07.Jer kad ovaj datum dodje sve ce biti usporeno I lose kad su u pitanju poslovi I zarada.Takodje su moguci nesporazumi sa okruzenjem.



Blizanci koji su u zauzeti imace problem u partnerskim odnosima I moguci su I neki prekidi koji su se vec duze vreme odlagali.
Oni koji su slobodni mogu da se zaljube ali vec kraj meseca donosi razocaranja na polju partnerskih odnosa.


Astrolog Lidija Mihajlovic

Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...