субота, 30. јун 2018.

Lav znak I podznak u Julu 2018






Lavovi treba da otkriju ko im radi iza ledja vec duze vreme.Otkrice se ko ih je ogovarao,ko je spletkario.Nisu losi aspekti za sve one koji rade ostrim predmetima,koji seku,koji siju,sisaju itd.Kroz porodicu mogu biti neka neprijatna desavanja u smislu svadja I nekih carkica ali nista strasno.Losi aspekti na nebu za ovaj znak I podznak treba da deluju kao adrenalin,da im da neku snagu koja ce im pomoci da istraju u svojim namerama.
Od 10.07 se mogu pojaviti novi izvori zarade ali I nova poznanstva za slobodne pripadnike ovog znaka.Oni koji nisu u vezi od ovog dana mogu da sretnu neku novu ljubav.Nova ljubav se moze sresti preko nekih rodjaka ili komsija ali I na nekom kracem putovanju.U ovom danu se moze desiti I neki iznenadni dobitak,ali I iznenadna ponuda poslovna.Isot tako su moguca I neka iznendajenja pozitivna na poslu gde radimo.





22Jula cete imati mogucnosti da pozitivno resite neke probleme vezane za pravo,stoje dobici I olaksanja kroz zakon.
Kad su emocije u pitanju Lavovi koji su zauzeti mogu da ocekuju lepa desavanja na polju emocija,paznju ali I Poneke carkice kroz ljubomoru partnera.
Slobodni pripadnici ovog znaka I podznaka imace prilike da sretnu nekog novog partnera.
Partnera mogu sresti pod malo cudnim okolnostima.

Astrolog Lidija Mihajlovic


Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...