субота, 30. јун 2018.

Devica znak I podznak u Julu 2018


Devicama ce Jul mesec biti sudbinski.Desavace se neke stvari koje su karmicke I neizbezne.Ovo su karmicki zadaci koje ovaj znak I podznak mora da ispuni.
Prvi dani Jula donose vam nesuglasice I svadje sa ljudima koji vas okruzuju,ovo moze biti poslovno okruzenje ali I porodicno.Nervoza I strah za nekog clana porodice ce biti sve jaca ali to ce kod vas izazivati svadjalacki nagon.Pa cete u afektu reci ono sto treba I ne treba.
Stresovi su neizbezni,svadje,nerviranje.Ukoliko imate podstanare ili ste I sami podstanar imacete problem.Zelecete nesto da menjate,zahtevazce se od vas neke stvari koje vama nece prijati.
Tenzije ce se malo spustiti od 10. jula ali cete I dalje imati problem sa resavanjem situacija.Od 10.jula cete imati priliku za boljom zaradom,za vise novca sto ce vam malo popraviti raspolozenje.Takodje ovog datuma krecu aspekti da udjete u neku vezu ukoliko ste slobodni.

Veza treba da bude karmicka.
Moguca je ponuda od ovog datuma za inostranstvo.Ukoliko je dobijete ne treba je odbiti.



Dobre prilike za zaradu novca su 22.Jula.Ovo je datum kada mozete zaraditi vise nego obicno I kada cete biti dobar pregovarac.

24,25 I 26 Jul su dani kad treba obratiti paznju kad je novac u pitanju.Mozete biti obmanuti,pokradeni ali I da vi sami nesmotreno izgubite novac/da lose investirate,da ne procenite dobro situaciju/.

U ovim danima ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi ili gajite emocije prema nekome u tajnosti mozete biti razocarani.Nesto sto je vezano za partnera ce vas razocarati.
Ukoliko ste zauzeti od 10. Jul ace krenuti lepi aspketi da sve nesporazume izgladite sa partnerom.
Ukoliko ste pak slobodni od ovog datuma cete imati prilike da sretnete nekog novog I to preko posla ili preko eke hrane,u restoranu,pekari.

 Astrolog Lidija Mihajlovic

Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com


Lav znak I podznak u Julu 2018






Lavovi treba da otkriju ko im radi iza ledja vec duze vreme.Otkrice se ko ih je ogovarao,ko je spletkario.Nisu losi aspekti za sve one koji rade ostrim predmetima,koji seku,koji siju,sisaju itd.Kroz porodicu mogu biti neka neprijatna desavanja u smislu svadja I nekih carkica ali nista strasno.Losi aspekti na nebu za ovaj znak I podznak treba da deluju kao adrenalin,da im da neku snagu koja ce im pomoci da istraju u svojim namerama.
Od 10.07 se mogu pojaviti novi izvori zarade ali I nova poznanstva za slobodne pripadnike ovog znaka.Oni koji nisu u vezi od ovog dana mogu da sretnu neku novu ljubav.Nova ljubav se moze sresti preko nekih rodjaka ili komsija ali I na nekom kracem putovanju.U ovom danu se moze desiti I neki iznenadni dobitak,ali I iznenadna ponuda poslovna.Isot tako su moguca I neka iznendajenja pozitivna na poslu gde radimo.





22Jula cete imati mogucnosti da pozitivno resite neke probleme vezane za pravo,stoje dobici I olaksanja kroz zakon.
Kad su emocije u pitanju Lavovi koji su zauzeti mogu da ocekuju lepa desavanja na polju emocija,paznju ali I Poneke carkice kroz ljubomoru partnera.
Slobodni pripadnici ovog znaka I podznaka imace prilike da sretnu nekog novog partnera.
Partnera mogu sresti pod malo cudnim okolnostima.

Astrolog Lidija Mihajlovic


Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com



Rak znak I podznak u Julu 2018


Pripadnici ovog znaka I podznaka vec duze vreme imaju problem sa drugim ljudima,sa okruzenjem u kome zive .Tako ce biti I u ovom mesecu.Najveci problemi ce biti na polju posla aktuelni.
Poslovni problem ice biti pogotovo aktuelni ako se pripadnici ovog znaka ili podznaka bave privatnim poslom.Pa su moguci prekidi ugovora,prekid komunikacije I saradnje sa saradnicima,problemi sa zakonom,kazne,naplata nekih dugova iznenada,inspekcije itd.
Posto je Sunce u njihovom znaku sada ono im moze pomoci da se izvuku iz odredjenih problema ali na ovaj polozaj Sunca mozemo samo da gledamo kao podrsku kroz okolnosti u kojima se nadju.
Do 10.07 nije dobro ulagati u neke nove stvari vezano za posao,nije dobro davati novac ljudima koji nam traze zajam.Ukoliko su investicije neke neophodne to ce biti cist promasaj.I da bude nekog povracaja novca bice uz velike stresove.





Svoje kolege I pretpostavljene ili saradnike sa kojima radite necete moci da ispostujete I zato ce vam citav mesec stajati knedla u grlu.Bice lakse posle 10.07 ali ipak cete imati problem da se smirite I da nastavite da radite kao sto ste ranije.Posebno treba obratiti paznju na datum 12.07 jer tad moze doci I do nekih zustrih svadja koje mogu da se pretvore u jako lose situacije.Ovo mogu biti I svadje sa jednim od roditeljima ili pak sa nekim ko je za vas autoritet,saradnik,neko ko vam je bitan.Ovog dana mozete biti I ucenjivani.Takodje 24,25 I 26 treba voditi racuna da vas neko ne pokrade ili da na neki drugi nacin ne budete obmanuti.Ovo mogu biti I poslovni gubici,nemanje para.


Od 26.07 pokrecu se aspketi za neke greske kroz rad,kroz papire,kroz komunikaciju I saobracaj.U ovim danima treba se vratiti na stare obaveze I resiti ih ,ne ostavljati za sledeci mesec nista.Rakovi koji nisu u random odnosu u ovom mesecu mogu samo neke kratkorocne poslove da nadju ,nista sto moze da traje.

Kad su emocije u pitanju svi oni koji su u vezi ili braku u ovom mesecu mogu da ucvrste svoj odnos,kroz probleme koji ih okruzuju.Oni koji su slobodni imace priliku da 10.07 sretnu nekog novog,sasvim slucajno na najneobicniji nacin,mozda cak I neko poznanstvo preko interneta.

Astrolog Lidija Mihajlovic

Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com








Blizanci znak I podznak u Julu 2018


Ovaj znak ce u prvih deset dana Jula imati sudbinska desavanja koja su vezana za porodicu I za posao.
Ovaj znak ce biti prinudjen da donese odredjene odluke koje nece biti lagane za njega u prvih deset dana Jula meseca.Bice dosta nervoze,stresova I kroz kucu I kroz posao.Analize,strahovi I zbog posla ali I zbog finansija.
Bice posla u prvoj polovini meseca ali I nervoze I stresova zbog istog.
Mnogi dogovori I ugovori ce se prekinuti I raskinuti.Treba voditi racuna kroz saobracaj ako se krece na put do 10.Jula jer moguce su I kazne kroz saobracaj ali I problemi u saobracaju.
U prvim danima Jula ukoliko je ovaj znak preduzetnik treba da se cuva I inspekcije I nekih provera od strane drzave.
12.07 imamo situaciju gde Blizanci mogu da imaju I neki veci problem ili stetu sa osobama sa kojima saradjuje.Neki prekid saradnje ili neko cinkarenje,svakako losa energija pogotovo ako saradjujemo sa ljudima koji su sa druge strane zakona ili radimo nesto na crno.
Medjutim posle ovog datum ace Blizanci svakako biti mnogo bolje raspolozeni I imace priliku I za dobrom zaradom ali I za nove susrete ako su slobodni.Takodje od 13.07 bice prilike I za vracanjem ljubavi iz proslosti.
Oni koji su u braku imace prilike da ucvrste svoj emotivni status I vezu sa partnerom.
Od ovog datuma slede I stabilniji poslovni aspekti,dobici novcani.

Blizanci treba da stede I da cuvaju novac sve do 26.07.Jer kad ovaj datum dodje sve ce biti usporeno I lose kad su u pitanju poslovi I zarada.Takodje su moguci nesporazumi sa okruzenjem.



Blizanci koji su u zauzeti imace problem u partnerskim odnosima I moguci su I neki prekidi koji su se vec duze vreme odlagali.
Oni koji su slobodni mogu da se zaljube ali vec kraj meseca donosi razocaranja na polju partnerskih odnosa.


Astrolog Lidija Mihajlovic

Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com



Bik znak I podznak u Julu 2018


Pocetak Jula Bikovi mogu da docekaju sa entuzijazmom,velikim planovima kad je posao u pitanju,dosta druzenja kroz kucu ali I odlaske sa prijateljima na neki odmor.
Ukoliko se Bikovi dvoume kad je posao u pitanju,pocetak meseca je dobar za njih jer ce biti u dobroj situaciji da organizuju sebi posao I obezbede sebi dobru zaradu.
Od 6.07 do 10.07 ovaj znak moze da trosi dosta novca na zadovoljstva neka, pa je savet da ovaj znak malo pripazi na troskove.
Oni koji imaju decu mogu da imaju problem sa njima u ovom periodu.
Od 10.07 smirice se malo situacija pa ce Bikovi biti mirni I spokojni.Bikovi koji su zauzeti imace problem u partnerskim odnosima do 10.07,moguci su I prekidi veza.S druge strane od 10.07 ce doci do smirivanja I u partnerskim odnosima ali I u finansijskom smislu.
Mnogi Bikovi ce se pomiriti u ovom periodu sa svojim bivsim ljubavima.
12.07 nije dobra energija za one koji su u privatnom biznisu ili rade kod prvatnika.Bice neke teske energije koja ce dosta otezati situaciju na poslu.


Moguce je da ce ovog dana pokusati neko da kontrolise ovaj znak ili da namece svoju volju sto Bikovi nece bas lako podneti.Pritiska ce svakako biti I treba se cuvati svadja ovog znaka.
Od 10.07 su moguci novi susretni upoznavanje novih ljudi I ulasci u sasvim neke nove veze.


Kraj meseca za Bikove takodje nece biti lagan jer ce na nebu biti dosta teska energija koja ce se najvise odraziti na partnerstva i poslovna I emotivna.
Od 26.07 do kraja meseca nije dobro ulaziti u rasprave sa poslovnim partnerima.U ovom periodu su moguci prekidi komunikacije sa ljudima sa kojima saradjujemo ili radimo ali I sa emotivnim partnerima.Neka desavanja u ovim danima kroz porodicu su moguca,svadje ali I neki problemi sa roditeljima.
Od 25.07 do kraja meseca su moguci I ulasci u tajnu vezu preko posla,ali I vracanje nekoga iz proslosti.Takodje ovo je I period kad mogu neke tajne da se otkriju kad su emocije u pitanju.
Od 23-26 Jula voditi racuna kroz posao su aktuelne neka lazi I obmane.Moguce su I kradje novcanika,kucnih ljubimaca,prevare na poslu/ogovaranja/.



Astrolog Lidija Mihajlovic 
 Mob 065/455 00 20
Mail astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

петак, 29. јун 2018.

Ovan znak I podznak u Julu 2018


Prvi dani Jula Ovnovi ce imati stresne situacije kroz posao I kroz saobracaj,komunikaciju uopste.Veoma je bitno da se vodi racuna kroz saobracaj do 06.Jula.Do ovog datuma pripadnici ovog znaka I podznaka treba da se cuvaju svojih reci,jer ce im jezik biti brzi od pameti.Pa je velika sansa da kazu u afektu nesto zbog cega ce se kasnije kajati.Moguci su problemi sa zakonom ili resavanje nekih zakonskih problema.
Kroz posao I svakodnevnicu su takodje naglasene svadje I neka nervosa.Moguci su I stresovi kroz rodbinu ili bracu I sestre.
Placanje racuna,naplate od strane drzavnih institucija ce biti aktuelne.Do 10.07 moguci je I prekid neke poslovne saradnje.
Posle 10.07 stvari ce se stisati I situacija ce mnogo bolja biti na svim poljima pogotovo na polju posla I komunikacije.
12.07 je jako bitan za Ovnove koji su u vezi ili braku.Jer ovog datuma moze doci do nekih problema kroz partnerske odnose,kroz ljubomoru,pokusaj da jedan od partnera bude dominantan,grub.
Od 10.07 postoji sansa I da se desi neko novo poznanstvo za one koji su slobodni preko posla.Za one koji rade a zauzeti su lepa energija na posao I dobici.



14.07 pruzice se prilika I da se pojave bivse ljubavi I dobre prilike da se bivse ljubavi vrate u izvot ovog znaka.



Moram da naglasim da ce mnogi Ovnovi biti zbunjeni tokom ovog meseca I d ace na neki nacin vise morati sebi da se okrenu jer je doslo vreme da sami sebi pomognu.Jedostavno sve ono sto im se desavalo od 2011 godine uzelo je danak na zdravstvenom planu.Zato je ovo krajnji momenat da se sebi okrenu.
Takodje moram da naglasim da je trenutno najteze osobama koje su rodjene 8,9,10 I 11 Aprila kao I od 21 do 26 Marta.Mozda sam se lose izrazila ,ne trenutno nego cele godine ce ovi ljudi imati iskusenja na svim poljima.Iskusenja su razlicita jer sve zavisi od natalne karte pojedinca.Ali iskusenja su tu pogotovo za ove koji su rodjeni 8,9,10 I 11 Aprila.
Sto se tice Jula moram da napomenem da ce kraj meseca za ovaj znak I podznak biti otezavajuc jer ce imati probleme opet kroz svadje,zdravstvene probleme,probleme oko novca,kredita.Takodje kraj meseca moze da doense prekid prijateljstva ali I prekid emotivne veze.
Od 26.og do kraja meseca ne treba kretati na neki veci put ili sklapati neke vece poslove.Ukoliko ste vec ugovorili neki potpies onda bi mogli da razmislite o odlaganju ili da pre ovog datuma potpisete ugovor ili neki poslovni projekat.Nije dobro vreme ni za ispite niti bilo kakvo skolovanje.S druge strane nije dobro ni za odnose na polsu,bice ogovaranja I nekih reci koje necete moci da iskontrolisete pa cete se nervirati.

Astrolog Lidija Mihajlovic 
 Mob 065/455 00 20
Mail astro.lidija.mihajlovic@gmail.com






LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...