уторак, 4. јун 2019.

STRELAC znak I podznak u Junu 2019

Strelcevi su vec duze usmereni na sebe I poboljsanje svog zivota.Ovaj mesec moze doneti probleme neke kad su emocije u pitanju ,mada ako su slobodni moze se neko preko posla vratiti u njihov zivot sasvim slucajno.Ovo moze biti osoba iz inostranstva ali I neko ko je bio bitan u proslosti za osobu.Ceo Jun moze biti mnogo laksi ukoliko je Strelac zauzet I ima podrsku partnera.
Strelcevi ce imati problem sa novcem,a samim tim I problem sa partnerom.Svi koji su preko puta Strelca nece bas moci da se sloze ovog meseca sa njim.
Ukoliko su zauzeti postojace problem sa partnerovim novcem.Od 4-7 bi trebalo da povedu racuna o zdravlju I hrani.

Problemi koji su povezani sa poslom ce biti izrazeni,umesto da se svadjaju ovaj znak I podznak treba energiju da trosi na dokazivanje.
Od 9.tog Strelcevi ulaze u period kad mogu da poprave situaciju kroz komunikaciju.Ako su zauzeti ovaj znak I podznak mora dosta da radi na odnosu kako bi se popravio I kako bi se stvari promenile na bolje na duze staze.U ovom mesecu Strelcevi treba da se potrude oko partnera I da mu udovoljavaju kako bi se malo stvari promenile na bolje.Oni koji su sami imace prilike da udju u novu vezu u narednih sest meseci I da to vodi ka necemu ozbiljnom u buducnosti.
Ukoliko su Strelcevi preduzetnici rade za sebe ,jako je dobar mesec za sklapanje novih poslova I potpisivanje novih ugovora sa strancima pogotovo.
Ukoliko osecaju umor od pokusaja da stvari budu onakve kakve oni zele u poslu treba malo da se odmore.
Slobodni pripadnici ovog znak ce imati prilike I za avanturnu,za neku tajnu vezu ili flert.
Oni koji su duze sami I koji su presli cetrdesetu ce dati sansu nekome koga duze vreme poznaju.
Ono sto svi Strelcevi treba da urade jeste da se okrenu buducnosti I da probaju da oproste neke stvari emotivnim partnerima.Ovo vazi I za slobodne I zauzete Strelceve.
Svi pripadnici ovog znak I podznaka bez obzira da li su sami ili imaju partnera ce imati stalno osecaj da im nesto fali,da to nije to to sto imaju ili im se nudi kad su emocije u pitanju.

Potrebu da udaraju kontru partneru moraju da obuzdaju.
Nije dobar mesec za pozajmice pa Strelcevi na temu kredita I vecih pozajmica ne treba da razmisljaju.
Ukoliko ovaj znak radi posao u nekom timu ,posao moze da propadne zbog tudjih gresaka ne njegovih.Treba se dogobarati I komunicirati ako radite timski posao kako ne bi bilo propusta.

Astrolog Lidija Mihajlovic

astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

+38165/4550020

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...