понедељак, 3. јун 2019.

BLIZANCI znak I podznak u Junu 2019

Pocetak meseca Blizanci docekuju sa odredjenom dozom da kazem zbunjenosti I nekog straha.Ova energija ce ih pratiti sve do 10. juna.Bice velikih oscilacija u raspolozenju,moguca je I blaga depresija. 8 I 9.tog treba obratiti paznju kroz komunikaciju jer Blizanci mogu biti obmanuti.Nisu dobri dsatumi za ulaganja niti putovanja.Moze biti I neka svadja ili pak neki nesporazum sa rodjacima,bracom ili sestrama.Papire ne treba potpisivati a ne treba ni obecavati da cete nesto uraditi,jer to sto obecate necete moci da ispunite.Isto tako mozete biti lose predstavljeni u javnost pa postoji mogucnost da cete nekome morati da se pravdate.Isto tako ukoliko se bavite nelegalnim poslovima mozete da ocekujete probleme.

Oni koji su rodjeni u znaku Blizanca /ne podznak/imace problem I sa zakonom.
14. tog I 15.tog Juna ukoliko imate neizmirene dugove prema drzavi ili nekome dugujete novac moguci su problemi.
16 I 17.tog postoji mogucnost nekih losih odluka.Nekih odluka koje nisu dobre za ovaj znak.Postoji mogucnost da ce ovaj znak I podznak biti prinudjen na te odluke,prosto ce morati da donese odluku za koju ce se u buducnosti ispostaviti da I nije tako dobra.
Ne bi trebalo da se od 14tog do 19tog pozajmljujete ukoliko nemate novac.Postoji mogucnost da neko trazi u ovim datumima novac,to moze biti I drzava.Nisu dobri dani ni za dizanje kredita niti za neka veca ulaganja.
Isto tako ni za posao ovi datumi nisu dobri,ukoliko nemate pritisak sa necije strane onda cete svakako imati stres iz nekog razloga kad je posao u pitanju ali I kolege.
18tog je naglasena opasnost kroz komunikaciju I saobracaj.Generalno se od 14tog treba paziti u saobracaju ali posebno obratiti paznju 18tog.
23i 24tog postoje indicije za neke vesti kad su emocije u pitanju.Ima aspekata I za novi susret ukoliko je ovaj znak slobodan.Medjutim ovde postoje I mogucnosti za ulazak u tajnu vezu bez obzira da li su Blizanci slobodni ili nisu.
U ovom periodu treba isto biti jako oprezan sa novcem,moze se desiti cak sa ovim aspektima I da budete pokradeni ili da izgubite nesto.Oni koji su zauzeti mogu da posumnjaju u svog partnera,da se razocaraju.Isto tako oni koji su slobodni a svidja im se vec neko mogu da se razocaraju kroz neke vesti I glas o osobi koja im se svidja.
Zauzeti Blizanci mogu da osecaju ravnodusnost partnera I da imaju osecaj neshvacenosti.
Slobodni pripadnici ovog znaka I podznaka ovog meseca mogu uci samo u kracu vezu,nesto nalik avanturi.Mada se moze desiti I poznanstvo koje ce kasnije da se pretvori u nesto kvalitetnije,bitno je da se ne zalecu I odmah ulaze u vezu.Preporuka za ovaj znak jeste da se sto vise odmara tokom ovog meseca.

 Astrolog Lidija Mihajlovic 
astro.lidija.mihajlovic@gmail.com
+381/654550020

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...