среда, 4. јул 2018.

Vodolija znak I podznak u Julu 2018


Vodolije su kao na iglicama tokom ovog meseca.
Losi aspketi pocetkom meseca ce ih drzati u stanju pripravnosti.Nervoza koju osecaju do 10.tog Jula je nesto normalno sa ovim aspektima.Problemi sa rodjacima,komsilukom,kroz saobracaj je nesto normalno.Treba pogotovo voditi racuna kroz saobracaj jer su moguci I kvarovi ali I kazne,psovanje,nervosa zbog guzve drugo.
Oni koji rade ce imati stresove kroz posao ali I neke srecne okolnosti do 22.07.
Od 05-10.tog treba voditi racuna kroz posao ,kroz komunikaciju I potpisivanje papira.Veoam je moguce da u ovom periodu imate problem sa ljudima sa kojima radite ili ako ste preduzetnik koji rade kod vas.

Od 11.tog mozete ocekivati da se polako finansijska situacija promeni na bolje,takodje ako vam neko duguje novac ovo je dobra prilika da ga vratite.

12.07 je jako tezak dan za pripadnike ovog znaka I podznaka.Ovo ce se izraziti na polju partnerstva,svadje,ljubomora ili pokusaj partnera da vas kontrolise.Isto tako ovo je dan koji moze da vam donese probleme sa ljudima u vasem okruzenju ali I nekim problemima sa zakonom.
Oni koji se bave javnim poslom ovo ce biti produktivan mesec u svakom smislu pogotovo druga polovina meseca.
24.tog vodite racuna o svojim stvarima,novcaniku ,torbi,telefonu.Isto tako povedite racuna mozete da imate trovanje nekom hranom ili nekim lekovima.
Od 26.tog treba povesti racuna o novcu koji se duguje,vracanju kredita ali I o svom zdravlju.
Oni koji su zauzeti ce imati problem da komunicira sa svojim parterom do 09.tog medjutim cim dodje 10,11.ti odmah ce doci do smirivanja situacije I pomirenja.Kraj meseca isto donosi nesuglasice I probleme u partnerskim odnosima.
Slobodni pripadnici ovog znaka I podznaka mogu da ocekuju dosta kad je ovaj mesec u pitanju pogotovo od 10.tog.Od ovog datuma pruzice se prilika za novim poznanstvima.Oni koji su slobodni krajem meseca mogu da ocekuju vracanje nekog iz proslosti uz stresove neke I neprilike.
Takodje se moze pruziti prilika za ulazak u tajnu vezu.


Astrolog Lidija Mihajlovic


Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...