уторак, 3. јул 2018.

Jarac znak I podznak u Julu 2018


Pripadnici ovog znaka su pod teretom u prvoj polovini meseca.Najveca briga Jarceva ce biti finansije,troskovi,racuni,ulaganja razna.Nemir I strah za egzistenciju I posao je prolaznog daha,jer druga polovina meseca treba da nadoknadi ono sto se sada gubi.Ukoliko ste planirali da se uzajmite kako bi prebrodili ovaj mesec finansijski moj savet je da sacekate da prodje 10.Jul.
Jer vec od 11.tog stvari krecu polako uzlaznom putanjom.
Prvi dani Jula donose neke problemi kroz porodicu ili sa nekim clanom porodice ili nervozu I svadju kroz kucu.Isto tako problemi ako ste preduzetnik,moguce je resavanje nekih problema oko papira za firmu ,ali I inspekcije.
Od 11.tog do 15.tog se moze pruziti prilika za kontakt I saradnju sa inostranstvom vezano za posao.
24.tog treba povesti racuna kad su ulaganja u pitanju jer se moze lose proceniti situacija I oklnosti kad su ulaganja u pitanju.
  

Vec od 26.tog aspekti nisu ponovo dobri za novac porodicu ulaganja svake vrste.Stresovi ce biti aktuelni I velika nervosa zbog finansija I posla pa treba voditi racuna I kome se poveravamo sta radimo.Moguci je I prekid saradnje sa nekim.
Kad su emocije u pitanju za Jarceve krece lep period od 11.tog Jula do tad ce biti tenzija I nervoze kroz odnose za one koji su zauzeti.Oni koji su slobodni imace prilikuda sretnu nekog novog I da ta veza ili prvo kontakt potraju.Ovo su I aspekti koji govore o vracanju proslosti u zivot Jarceva,moguce nesto iz inostranstva ili preko nekog prijatelja vani.
Oni koji su zauzeti od 11.tog ce imati rpiliku da poprave svoj odnos sa partnerom.Sve do 24.tog kad ce se razocarati u partnera.Neka iluzija pada,neke maske padaju,nesto se otkriva pa dolazi do razocaranja.
Zadnji dani Jula donose ponovo nervozu za one koji su zauzeti.


 Astrolog Lidija Mihajlovic

Mob:+381 65/455 00 20

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com







Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...