четвртак, 8. март 2018.

Devica –znak i podznak tokom marta 2018


Pocetak meseca ovaj znak i podznak docekala je nervoza i stresovi kad su u pitanju poslovi i obaveze koje ih cekaju oko posla.
Nesporazumi kroz komunikaciju i osecaj da mora da bude po njihovom i da teraju po svome ce biti aktuelan i od 7-12.03.
Pripadnici ovog znaka treba da vode racuna sta govore u afektu i sta potpisuju.Bice problema kroz porodicu ali i kroz posao.Stalna neroza i stresovi su naglaseni.
Problemi ovog znaka i podznaka su krenuli jos od 25.01.2018 najvise se problemi odrazavaju porodicu i privatan posao,ukoliko su sami privatnici ukoliko nisu nije takav slucaj vec se odrazava na svadju i nervozu kroz kucu.
Pripadnici ovog znaka bi morali tokom ovog meseca da vode racuna sta potpisuju i sta gvore,sta obecavaju jer u suprotnom imace problem  krajem meseca tacnije od 22.03 pa nadalje.Obecanaj koja su dali nece moci da ispune,bice jako tesko da se organizuju i poslovne obaveze da zavrsavaju.Posebna nervoza i stresovi su naglaseni od 07-12 i 21,22,23,24,27,28.U navedenim datumima nema kontrole nad sobom,mogu biti zabrinuti zbog nekog,imati problem na poslu ali ako su sebe zapustili imace problem sa zdravljem.Ovo su realne mogucnosti kad bi ovaj znak i podznak mogao d aboravi zbog nekog ili zbog sebe u bolnici.
Jedini savet koji mogu da dam jeste da obuzdaju svoj temperament i da vode racuna o sebi.





Naravno sve zavisi do natalne karte nece sad sve Device da budu bolesne,kod svakog se odrazava drugacije aspekt jer zavisi kojim poljem vlada i gde ide dispozicijom,ali nije na odmet da vode racuna o sebi vise.
Zbog finansijskih problema krajem meseca mogu da se uspore svi poslovi.
Pripadnici ovog znaka ne bi trebali da pozajmljuju novac posle 22. marta jer nece moci da vrate novac.

Kad su emocije u pitanju lep je period za Device 18,19.Inace citav mesec ce svi pripadnici znaka biti vodjani nekom ljubomorom,strascu kroz emotivne odnose.Dok ce ostali odnosi trpeti malo iz zbog neke vrste osvete,ogorcenosti.

28,29 moze biti neki iznenadni dobitak,nesto sto se ovaj znak ne nada.Takodje slobodni pripadnici ovog znaka mogu da udju u neku vezu preko posla tih dana.


 Astrolog Lidija Mihajlovic

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:+381/65 455 00 20


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...