среда, 28. март 2018.

Venera u konjukciji sa Uranom


Danas na nebu imamo konjukciju venere I Urana.Zbog ove konjukcije danasnji dan I naredna dva dana su idealni za druzenje i izlaske sa prijateljima.
Posto se sve desava u vatrenom znaku a Jupiter je u Skorpiji I Mars u Jarcu u ovih dva do tri dana ce se zapoceti mnoge nove veze,flert varijatne,veze sa prijateljima,poznanstva preko prijatelja.tajne veze,veze pune strasti I pune pozitivnog nekog ludila,mnogi koji su upoznali nekog preko neta sad ce dobiti priliku da realizuju svoje poznanstvo u vezu.
Medjutim stanje na nebu nije dobro za one koji su u vezi jer venera od samog ulaska u znak ovna trpi lose aspekte pa ce ovaj aspekt da natera mnoge na prekid veze sto nije dobro,jer treba se zaustaviti I razmisliti.Jer ukoliko prekinete vezu pod ovakvim okolnostima kajacete se kasnije.

Astrolog Lidija Mihajlovic

петак, 16. март 2018.

Skorpija –znak i podznak do kraja Marta 2018


Veliki broj slobodnih pripadnika ovog znaka se ponovo vracaju u proslost kad je ljubav u pitanju.Od druge polovine ovog meseca pa sve do prve polovine jula svi oni koji zele da vrate nekoga iz svoje proslosti imace priliku za to.
Takodje u ovom periodu pokrenut je i novac,pa svima kojima se novac duguje imace priliku da ga vrate ili ako im se novac duguje da dodju do njega preko pravnih sluzbi u ovom periodu.
Emocije slobodni pripadnici ovog znak mogu da ocekuju jos i preko posla.Do kraja meseca lepi su im aspketi da sretnu nekog preko posla,pre moste gde stanuju ili na nekom javnom desavanju na nekom javnom skupu.Takodje ovo su i aspekti za tajne veze pa mnoge strstvene Skorpije ce s eodluciti i na ovaj korak.


Od 18.03 slede neke svadjice preko posla ili neko peckanje od strane kolega.Izuzetno treba obratiti paznju 23,24.03 jer tad moze doci do nekih reci koje kasnije kroz posao mogu da stvaraju probleme.

 Takodje ova dva dana su losa i za sukobe sa pretpostavljenima ali i za sukobe u aprtnerskim odnosima jer moze doci do izliva ljubomore koja je potiskivana vec duze vreme ili izliva nekog besa i gorcina o kojoj se cuti duze vreme.



Astrolog Lidija Mihajlovic

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:+381/65 455 00 20






Vaga –znak i podznak do kraja Marta 2018


U ovoj drugoj polovini meseca Marta Vage ce se baviti partnerstvom i poslovnim obavezama.Neki ce se odluciti i na pozajmice,kredite u ovom mesecu zbog posla sto ja ne bi preporucila,mislim da je bolje da sacekaju april za to.
Vec od 18.og ocekuju ih trzavice preko porodice,neki konfilikti koji ce im biti dodatno opterecenje.Od ovog datuma pocinju i stresovi za podznak i znak .Pa se mogu svadjati sa partnerima,da imaju probleme sa sudstvom ili ljudima uopste koji imaju neku vezu sa njima.Sdruge strane ovo su i neke svadje zbog novca,oko nekog placanja,sistem vrednosti se sad menja malo.
Od ovog datuma pa do kraja meseca pa i prvog aprila moze biti ugrozen neko zdravstveno ovom znaku.Moze biti neki veci stres zbog nekog ukucana,strah za njega,za njegov zivot.
Opet svadje opet rasprave i oko toga,nervoza i velike oscilacije u raspolozenju.

Pored sve ove nervoze do kraja meseca za ovaj znak i podznak desavace im se i neki lepi momenti kroz partnerstvo.Pogotovo od 22.03. Ovde moze biti  velike strasti,ljubomornih scena,svadja zbog ljubomore,nesto se iz proslosti preko posla vraca Vagama u zivot od ovog datuma.Medjutim nema mira u vezama niti stabilnosti do kraja meseca.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu iznenada krajem meseca da upoznaju nekog novog partnera skojim ce uci u vezu,dok ovi zauzeti ce imati malo problem sa partnerom kroz komunikaciju.

Astrolog Lidija Mihajlovic


 Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:+381/65 455 00 20


четвртак, 8. март 2018.

Devica –znak i podznak tokom marta 2018


Pocetak meseca ovaj znak i podznak docekala je nervoza i stresovi kad su u pitanju poslovi i obaveze koje ih cekaju oko posla.
Nesporazumi kroz komunikaciju i osecaj da mora da bude po njihovom i da teraju po svome ce biti aktuelan i od 7-12.03.
Pripadnici ovog znaka treba da vode racuna sta govore u afektu i sta potpisuju.Bice problema kroz porodicu ali i kroz posao.Stalna neroza i stresovi su naglaseni.
Problemi ovog znaka i podznaka su krenuli jos od 25.01.2018 najvise se problemi odrazavaju porodicu i privatan posao,ukoliko su sami privatnici ukoliko nisu nije takav slucaj vec se odrazava na svadju i nervozu kroz kucu.
Pripadnici ovog znaka bi morali tokom ovog meseca da vode racuna sta potpisuju i sta gvore,sta obecavaju jer u suprotnom imace problem  krajem meseca tacnije od 22.03 pa nadalje.Obecanaj koja su dali nece moci da ispune,bice jako tesko da se organizuju i poslovne obaveze da zavrsavaju.Posebna nervoza i stresovi su naglaseni od 07-12 i 21,22,23,24,27,28.U navedenim datumima nema kontrole nad sobom,mogu biti zabrinuti zbog nekog,imati problem na poslu ali ako su sebe zapustili imace problem sa zdravljem.Ovo su realne mogucnosti kad bi ovaj znak i podznak mogao d aboravi zbog nekog ili zbog sebe u bolnici.
Jedini savet koji mogu da dam jeste da obuzdaju svoj temperament i da vode racuna o sebi.





Naravno sve zavisi do natalne karte nece sad sve Device da budu bolesne,kod svakog se odrazava drugacije aspekt jer zavisi kojim poljem vlada i gde ide dispozicijom,ali nije na odmet da vode racuna o sebi vise.
Zbog finansijskih problema krajem meseca mogu da se uspore svi poslovi.
Pripadnici ovog znaka ne bi trebali da pozajmljuju novac posle 22. marta jer nece moci da vrate novac.

Kad su emocije u pitanju lep je period za Device 18,19.Inace citav mesec ce svi pripadnici znaka biti vodjani nekom ljubomorom,strascu kroz emotivne odnose.Dok ce ostali odnosi trpeti malo iz zbog neke vrste osvete,ogorcenosti.

28,29 moze biti neki iznenadni dobitak,nesto sto se ovaj znak ne nada.Takodje slobodni pripadnici ovog znaka mogu da udju u neku vezu preko posla tih dana.


 Astrolog Lidija Mihajlovic

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:+381/65 455 00 20


Lav –znak i podznak za mart 2018


Osobama sa ovim znakom i podznakom se od samog pocetka meseca aktivirao tudji novac.Pa ukoliko ste duze vreme planirali d adignete neki kredit kao sto je stambeni ili da pozadmite od banke neki novac ili od privatnih lica u ovom mesecu bi to veoma lako moglo da se desi.Takodje je aktivirano polje zaceca pa mnoge pripadnice ovog znaka i podznaka u ovom mesecu mogu ostati u drugom stanju.
Sdruge strane ukoliko znak ocekuje odluke o nekom nasledstvu ovo je mesec kad ce se sve razresiti.

Na poslovnom planu su i dalje problemi i otezanja i ovaj znak zaista prolazi kroz probleme na tom polju i neke lekcije koje mora da savlada i da dozivi.Nekako sto se posla tice je sve sporo i traljavo i cini se nista se naizgled ne desava brzo i kad ovaj znak zeli.

Ovaj znak bas sad moze da rezervise put,da odjednom krene bez plana na putovanje ili da odjuri u neku agenciju i rezervise sebi letovanje.
Od 7.marta krecu aspketi koji donose otezanja na poslovnom planu,mozda malo sporije da se dodje do novca nego ranije.Ili da se gubi novac.Gubitak novca je moguc od 07-13.marta.
Pogresne investicije,neke stete koje mogu da nam izvuku novac iz dzepa kad smo se najmanje nadali.U ovom periodu moguce su greske koje ce nas kasnije skupo kostati kad je posao u pitanju.Treba biti strpljiv u navedenom periodu jer zaista zbog nesmotrenosti ili zbog lose koncentracije moguci su problemi na poslu,ili zbog potpisa ilizbog ulozenog a nevracenog novca.




Od 22.03 moguce je vracanje nekih papira,nekih potpisa,nesto sto smo duze vreme trazili tek sad nasli.
Dolazak nekih rodjaka koje dugo nismo videli,vracanje brata,sestre kuci.Od 22.su za sve pripadnike ovog znak ai podznaka moguci povratci bivsih ljubavnika,tajnih ljubavi.
Pomirenja,ljubomora,strast,ulasci u nove veze,obnavljanje starih odnosa,sve je to aktuelno od 22. do kraja meseca.
Posebno bih izdvojila datume 23,24,25,26,28,29.Ovo su bitni datumi za sva partnerstva ,za sve lavove i za one u braku i za one koju su u tajnim i u javnim vezama.Ovo su losi datumi,oni koji su u tajnim vezama mogu biti otkriveni,moguci su skandali,oni koji su slobodni u ovom periodu mogu uci u vezu,iznenada,kad se najmanje nadaju.Ovi drugi mogu biti izlozeni napadima partnera,nesto sto je partner duze vreme trpeo kod ovog znaka sad moze doci do izrazaja,pa su svadje moguce.
Zahladjenje odnosa u braku je moguce od 06.-14.03 pa lavovi malo se osvrnite oko sebe i vise gledajte partnere ako ne zleite da ostanete sami.

Astrolog Lidija Mihajlovic


 Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com

Mob:+381/65 455 00 20


петак, 2. март 2018.

Rak –znak i podznak tokom Marta 2018


Početak meseca ovaj znak i podznak će početi sa svađama i to sa braćama i sestrama ili prijateljima.Bilo bi idealno kad bi pripadnici ovog znaka trošili loše aspekte na rad sa rukama da ne bi dolazilo do sukoba.Ovo mogu biti sitni radovi po kuci za žene a za muškarce neki radovi u radionici ili nešto sitno što ce im odvlačiti tu energiju koju osećaju.Ovaj da kažem loš period će trajati do 06.03.

17.03 kao da dolazi do naglog prekida filma,izlazi se iz koleseka i ovaj znak može malo da izgubi kontrolu nad sobom da se posvađa u vezi nekog novca ili vezano za vrednovanje nekih stvari i ljudi iz okruženja.
 


Od 07.03 pa do kraja meseca Rakovi će imati prilike da se pokažu na poslovnom planu.
Od 18.03 do kraja meseca da posebno vode racuna Rakovi koji su rođeni od 22.06- 02.07-Ovo ce biti jako stresan period za njih jer ce neko pokusati da im uruši ili posao ili će naprosto da ih napadne neko za nešto.Voditi racuna kako se ponasate sa očevima,sa muževima ali i sa nadređenima.
Veoma lako u ovom periodu možete biti i fizički povređeni ili d aimate neke bolove u leđima ili vratu.
Veoma je bitno da se pripadnici ovog znaka ponašaju razumno kad je posao u pitanju jer u susprotnom mogu imati i finansijske probleme ali i porbleme sa ljudima sa kojima sarađuju.
Od 22.03 do kraja eseca ponuda za posao ili ulaganje.Nezapošljeni pripadnici ovog znaka i podznaka treba da iskoriste dobre aspekte.
Slobodni pripadnici ovog znaka i podnznaka mogu da očekuju ulazak u novu vezu.Stim da aspekti za ulazak u vezu počinju od 06.03 do 18.03 traju.Posle toga može doći do nepredviđenih okolnosti ,ljubomore,ogovaranja.
Od 21-25 da vode računa o novcu može biti gubitaka neplaniranih.
Zauzeti Rakovi mogu da očekuju miran mesec stim da će od 21 krenuti neke trzavice pa treba se sklanjati od svađa jer su svađe prolaznog karaktera.


Astrolog Lidija Mihajlović

Mail:astro.lidija.mihajlovic@gmail.com


Mob:+381/65 455 00 20

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...