четвртак, 3. август 2017.

Mars u Lavu



 Mars je u znak Lava ušao 21.06 i tu će ostati do  05.09.2017.

Mars je predstavljen kroz mitologiju kao Bog rata i agresije.

Kako je izašao iz Raka gde smo se bavili porodicom i gde nas je rušio psihički,dobili smo vetar u leđa da se borimo i pokrenemo se sa mrtve tačke.
Mars  je akcija,energija,sve zavisi od položaja natalnog Marsa i u kojoj kući vam je Mars ušao,koju sferu života aktivirao.
Mars u Lavu je izuzetno jak,ne me da kontroliše sebe i svoje akcije.
Ovo je Mars koji ima visok stepen ega,mora da bude u svemu prvi,najbolji.U velikom broju slučajeva se ponaša kao neko razmaženo dete,sve mora da bude po njegovom,mora da se obaraća pažnja na njega,da je on u cetru pažnje,u centru svih dešavanja.Marsa u Lavu je lako uvrediti,on se brzo naduri,
Mars je ratnik ali i ljubavnik i zaštitnik.


Ovde će Mars biti usredsređen na zabavu,flertovanje,izlasci,udvaranje,pojačana seksualna aktivnost,odmor,hobi,deca,
Mnogi pripadnici jačeg pola će baš sad da krenu u osvajanje jer ovaj Mars u Lavu će im pokrenuti strasti i požudu.
Mars u Lavu je šef,voli da diktira ,da bude po njegovom,pa  je ovo dobra prilika da se suprostavimo diktaturi nečijoj.
Ovo je Mars koji preteruje,koji voli dramu,za sitnicu napravi čudo jedno.
Ono što je bitno da ne bi imali problema tokom ovog tranzita jeste da višak energije usmerimo ka nečemu konstruktivnom,proradiće nam takmičarski duh,želja za osvajanjem,bavljenje sportom.


Znak Lav su autoriteti,predsednici,policija a Mars borba,žestina,akcija.Pa su ovde razne borbe za vlast,političke igre će biti naglašene,
Vodićemo mi međusobne ratove sa vlastima i autoritetima ali i vlasti ,predsednici država će voditi ratove,lako će se vređati i žestoko jer pitanje je časti reagovaće na određene provokacije.

Mars su i upale pa u ovom periodu možemo da očekujemo i upale kičmenog stuba,aritmiju naglašenu,problemi sa srcem,sa krvnim pritiskom.

Ovaj tranzit Marsa će najviše osetiti osobe rođene u znaku Lava i oni koji su podznak Lav.Više u negativnom nego u pozitivnom smislu.Mada će Lavovi imati energije da pozavršavaju mnoge poslove koje su ranije odlagali,ostavljali za kasnije.
Lavovi takođe mogu imati i problem vezan za partnerstvo tokom ovog tranzita.Mada je ovo dobra prilika za Lavove i one sa podznakom u ovom znaku da konačno rasčiste neke stvari koje su ih mučile tokom predhodna dva meseca.Prilika da saseku u koren spletke i lošu energiju iz predhodna dva meseca.
Vetar u leđa za Ovnove i Strelčeve.

Profesionalni Astrolog Lidija Mihajlović

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...