петак, 3. март 2017.

Znak I podznak Jarac u 2017



Jarčevi sami sebi teški,okolini teško shvatljivi,veoma se teško adaptiraju na ova ,,nova dešavanja na nebu,,.
Ovaj znak je I nekako funkcionisao do sredine Avgusta,međutim kako se Saturn pokrenuo iz retrogradnog hoda njihov svet satkan od čvrstog materijala je polako počeo da se ruši,ako se nije srušio do sad onda je na klimavim nogama.U suštini grčevita je borba bila do Božića pravoslavnog.Posle Božića borba je prsa u prsa,jača surovija.
Mnogi pripadnici ovog znaka zbog Jupitera I Urana u kardinalnim znacima su imali velike promene na porodičnom planu.Dosta njih je izgubilo nekog člana porodice ili se sami bore za svoje zdravlje,ili su imali problem na poslu na koji nisu računali.
Osečaj straha I osećaj gubitka tla pod nogama,da ne mogu da drže sve pod kontrolom od početka Decembra pa sve do sredine Januara nije nimalo bio prijatan za ovaj znak.
Jarac se upravo oprašta od bivših ljubavi,bivših prijatelja.
Jarac upravo kroz unutrašnji emotivni nivo doživljava najveće promene.Mora da prođe I kroz ovaj process čišćenja kako bi mu bilo bolje od jeseni.
Međutim ovaj znak nesme da napravi grešku kao što su Strelčevi pravili u predhodnom periodu/gledajući sebe nisu se obazirali na ljude oko sebe I nisu im davali pažnju koju ti ljudi od njih očekuju,zato su se sad Strelčevi suočavaju sa gubicima voljenih osoba,gubicima prijatelja/.
Dakle treba biti obazriv sa okruženjem jer nije naša patnja ili problem najveći.
Razumem da Jarac sad želi I najviše mu prija tihovanje kako bi se oprostio od taloga prošlosti,ali ne treba zaboraviti na ljude koji nas vole u tom periodu.
Dosta njih je prekinulo emotivne veze,opet kažem imali su iole šansu da sačuvaju partnerske odnose do Božića.
Mnogi pripadnici ovog znaka sad stoje u mestu I kad je posao u pitanju,kao da se traže,lutaju jer misled a na drugom mestu tamo negde mogu da nađu sebi nešto bolje,lakše,umesto da svoj sadašnji posao dovedu do perfekcije I da ga usavršavaju oni lutaju.I to je okej,ovo I jeste vreme promena,vreme lutanja.Da bi ostali psihički okej I da bi zavirili unutar sebe I lakše prebrodili nedaće dobro je ponekad ,,lutati,,upoznati nove ljude,čuti nove priče.Jarac upravo to radi.
Ali kad se Jarac vrati krajem ove godine na svoje,kad se pridigne na noge,savet je da prošire poslove koje imaju sad,da rade na svom imenu,da prestanu da lutaju.
Tokom 2017g Jarčeve će naizmenično mučiti opozicija Urana I Jupitera.Ovo će im donositi razne promene kao što su iznenadne selidbe,gubitak posla,gubitak prijatelja,problemi sa zdravljem,problem sa zdravljem jednog od roditelja.
Podršku univerzuma da nešto promene na bolje  na svim segmentima biće Mart,April,Septembar I Oktobar.
U Martu I Aprilu će se ovaj znak vraćati starim ljubavima ili ulaziti u tajne veze.
Maj I Septembar će biti rezervisan za prevazilaženje nekih emotivnih lomova iz prošlosti.
Finansijski ovo je godina kad ovaj znak može da diže kredite,da pozajmljuje novac od partnera ili da ulazi u partnerske poslove.Za one koji već imaju privatan biznis ovo će biti turbulentna godina,pogotovo do Septembra.
U Martu I Septembru Jarac će se boriti za svoje zdravlje ili zdravlje nekog člana porodice.Takođe u ovim mesecima naglašena borba za posao.
Mnogi Jarčevi će izgubiti I ove godine dosta prijatelja,
Veliki problem ovog znaka je što se veže za ljude I brine o nekom kao o bebi.To je veliki problem ovog znaka I u partnerskim odnosima I problem sa prijatlejima.
Prijatelji I partneri nisu ,,bebe,,mogu I bez Jarčeva da brinu o sebi.Preterana broiga Jarca za partnera ili prijatelja u ovoj godini može biti okidač da ih prijatelj napusti ili da ih partner napusti.


Mobilni:065/455 00 20
Mejl: astro.lidija.mihajlovic@gmail.com 

S poštovanjem Vaš Astrolog Lidija Mihajlović.






Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...