среда, 11. јануар 2017.

Devica znak i podznak u 2017

Loša komunikacija sa rođacima,komšijama,braćom i sestrama traje i tokom ove godine.Česte promene raspoloženja će biti aktuelne.Dosta lepih prilika u ovih godinu dana za zaradu..Međutim neće biti laka zarada.Najbolje se ne oslanjati na druge ljude.Device će imati problem sa inspekcijama tokom ove godine,krenuli su aspekti loši već od septembra prošle godine.Biće teška godina kad je u pitanju porodica,matična.Roditelji mogu da imaju probleme sa zdravljem.Pa će ovaj znak imati stalne neke brige povezane sa tim.Oni koji imaju decu će imati probleme oko njih i njihovog zdravlja.
Device će biti usamljene zbog Saturna stalno će se vraćati u prošlost.Imaće prilike i da se obnove neke stare veze ali ovaj znak neće baš biti zadovoljan odvijanjem situacije.
Device koje su rođene u Avgustu mogu da očekuju nove ljubavi od početka godine do kraja Aprila.Ostale slobodne Device će razmišljati o prošlosti i o vraćanju starih ljubavi...
Burna dešavanja u znaku Riba na početku godine će ovaj znak da pokrene na emotivnom planu,sve može samo ne treba idealizovati partnera.Jer partner će biti sklon nekim obmanam,tajnama,tako da su moguća razočaranja..
Od  Septembra 2015g ovom znaku je zdravlje malo narušeno pa je savet da se malo okrenu sebi u svakom smislu.Treba što više izlaziti i šetati nikako se zatvarati u kuću i osamljivati.Težina kroz kuću i porodicu će biti aktuelna još ove godine.

Profesionalni astrolog Lidija Mihajlović. 

Astrološke konsultacije možete da zakažete putem poruke na fejsbuk ili na broj telefona 065/455 00 20


1 коментар:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...