четвртак, 17. септембар 2015.

MESEC U BIKU


Ove osobe lako pobude simpatije za sebe kod drugih ljudi,jer deluju prijateljski,toplo i sarmantno.Sporo,ali snazno i duboko reaguju na prilike u svojoj okolini,za koju su tesno emocionalno vezuju.Ovo njihovo vezivanje se cesto pretvara u posesivnost,pri cemu tesko podnose svaki gubitak,narocito gubitak voljene osobe.U partnerskim vezama teze trajnosti i stabilnosti,zahtevaju obostranu vernost.Kad stupaju u neku akciju,predhodi dugotrajno razmisljanje.Medjutim,jednom usvojen stav i doneta odluka se kasnije tesko menjaju i kasnije se strpljivo sprovode u delo.Isuvise su usredsredjeni na materijalne stvari,sto u njima obezbedjuje potrebnu sigurnost.Kod njih postoji sklonost ka uzivanjima i to svim culima.Jedan od njihovih ideala je porodica,uspesan porodicni zivot i porodicna tradicija.
Njihov seksualni zivot je neuravnotezen-periodi puni ljubavi,nakon cega slede periodi puni samoce.

Posto su usresredjeni na sve sto je materijalno, njihove emocije su vezane za materijalnu udobnost i posedovanje.Sa Mesecom u Biku zele najbolje i vrlo retko se zadovoljavaju manjim. Kako je u Biku egzaltiran MESEC ovde ispoljava svoju refleksivnu i stabilnu stranu i umanjuje naglasak na svoju promenljivu stranu.
I u dobru i u zlu ostace privrzeni svojim idealima. Dugo razmisljaju o svakoj akciji koju treba da nacine.
Svaku novu informaciju sporo i oprezno prihvataju i isto tako reaguju na nju.
Tesko menjaju svoje misljenje i onoga trenutka kada odluku donesu ne prihvataju nikakve sugestije sa strane.
Odlucne osobe sa dobro razvijenom intuicijom i sposobnoscu trezvenog rasudjivanja.
Vole da skupljaju, zemljiste, umetnicka dela i ostala materijalna dobra.
Imaju razvijeno culo dodira i ukusa ,vole muziku,ples i sve stvari koje predstavljaju zivotna zadovoljstva i stalno osecaju potrebu da zadovolje svoje fizicke apetite.

Retko im polazi za rukom da se odreknu porodicne tradicije, ili ideala koje im je nametnula majka-sa njom su inace tesno povezani, mada ta veza ne mora uvek biti srecna.

Zena:lako ostaje u drugom stanju,posvecuje se svojoj porodici,posesivna je,sa decom uspostavlja odlican odnos.
Muskarac:posesivan i ljubomoran.
Ako mesec ima lose aspekte onda je ovo jalovi hedonizam.

Jedna od poznatih licnosti koja u horoskopu ima Mesec u Znaku Bika je Cristina Aguilera....poslusajte pesmu i pogledajte spot...ovo iz nje govori njen Mesec u Biku...





Astrolog Lidija Mihajlovic 

+381/65 455 00 20

ascelalidija@live.com


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...