понедељак, 12. децембар 2016.

Ljubav kuca na vrata









Venera je prešla u znak Vodolije iz Jarca..Venera dok je bila u Jarcu odlagala je probleme za kasnije,sutra..vodila se mišlju da može biti bolje...Čekala je da se problemi u odnosima sami reše..Trpela zarad ovog..onog..

Međutim sad kad je ušla u Vodoliju kao da su se stvari pokrenule...nema više čekanja..Saturn nas uslovljava i daje nam uvid da je u čekanju spas..Ali Uran iznenadi i šokira..Pa svi oni koji su odlagali prekide veza ili bilo kakve rezove u odnosima eto prilike sad u narednom periodu da postave stvari na svoje mesto..

Sa Venerom u Vodoliji imaćemo priliku da menjamo odnose,da upoznajemo nove ljude,da ulazimo u slobodne veze..
Ovo mogu biti neobični spojevi ljudi..Prosto vas ne zanima ono sto je staro,sigurno..mirno..to je sad dosadno..teži se ka uzbuđenjima i avanturama..Veneru u Vodoliji će nam svojim tranzitom pokazati da barem na neko vreme možemo da pobegnemo od stvarnosti..od sudbine..jer ovo je znak idealizma ..slobode..optimizma..


Ovu Veneru u Vodoliji ne zanima šta će neko da kaže za njenog,,novog ,,partnera,za njen novi izgled,za njenu novu boju kose,njenu tigrastu bundu,ili mrežaste čarape..
Ovo je vreme slobodnih ljubavi,slobodnih veza,poznanstava preko neta,ili na nekom rođendanu..neka žurka ne četvrtom spratu..pa na terasi poljupci..kuckanje poruka danonoćno..

Ovo je čista bezuslovna ljubav..ljubav zbog koje se glava gubi..ostavljaju porodice..Ovo je ljubav gde nema neke posebne romantike..sve je u glavi..romantika je u glavi ne u stvarnosti..jer se ovde teži idalnoj ljubavi..teži se uzbuđenjima..mentalnim..igrama reči..neobične situacije još više privlače..

Ukoliko vam srce zatreperi dok razgovarate sa ,,prijateljem,, ne čudite se..Jer ovo jeste znak prijatelja..tako da dok je na nebu Venera u Vodoliji ..sve je moguće..jer ovo je izazov...vuće nas da istražujemo nove mogućnosti,nove ljubavi..


Ovo je znak kojim vlada Uran koji se nalazi u Ovnu i koji je  u sesktilu sa ovom Venerom.
Pa to dodaje strast u odnosima koji ima Ovan,drugi vladar Vodolije je Saturn koji će biti u sekstilu sa ovom Venericom koji će je podržavati u svim njenim ,,ludostima,,.Dozivaće je pameti ali sobzirom da Venera dispozicoijom ide u Strelca biće i dvoumljenja oko tajnih veza..ulazak u vezu sa strancem..na nekom putu..

Strelac će joj dati optimizam i takmičarski duh..Nametaće sebe i svoju ekscentričnost..biće izjava ljubavi na svakom ćošku..Pogotovo kad Venera napravi trigon sa Jupiterom iz Vage i Sekstil sa Uranom.

Merkur je u Jarcu i već je počeo da se ponaša kao retrogradan iako zaista kreće retro za par dana.Ovo je odlična prilika da svi oni koji žele da vrate nekoga iz prošlosti..da pokušaju još jednom..





Profesionalni astrolog Lidija Mihajlovic

Astroloske kosultacije mozete da zakazete ostavljanjem poruke u inboxs na fejsbuku ili na broj mobilnog telefona 065/455-00-20

Radim sve vrste konsultacija uzivo,skajpom,viberom ili telefonom

LJUBAVNI HOROSKOP OD 30.11 DO 06.12.2020

    OVAN ZNAK I PODZNAK: Zauzeti pripadnici ovog znak I podznaka ce imati problem kroz komunikaciju sa partnerima vecinom zbog posla,jer su ...